Uren Apps en Touchscreen scanners

De afgelopen periode hebben we enorm veel nieuwe functionaliteit en software voor u ontwikkelt en geĆÆmplementeerd o.a. op het gebied van Uren- & Tijdregistratie:

Nieuwe IOS & Android Apps tbv de buitendienst

Met behulp van de Komdex Tijd- & Urenregistratie apps kunnen uw buitendienst medewerkers hun uren nu nog efficiƫnter registreren. De app combineert Tijd- & Urenregistratie en werkt ook indien er geen internetverbinding aanwezig is.

Komdex UrenApps

Tevens kunnen de kilometers geregistreerd worden.

 

De nieuwe robuuste Komdex Touchscreen-Scanner KTS tbv de werkplaats en buitenmonteurs

We hebben een nieuwe Touchscreen-Scanner combinatie aan onze hardware lijn toegevoegd, de Komdex Touchscreen Scanner KTS. De handheld is voorzien van een snelle industriƫle laserscanner tbv tijdregistratie en Magazijn toepassingen.

Komdex TouchscreenScanner

Kort na de introductie van de KTS vond deze meteen zijn weg als Tijd- & Urenregistratie collectiepunt. De voordelen van een PC-Scanner combinatie (Feedback op het scherm) en een Mobiele keycord scanner (mobiel), zijn nu gecombineerd in Ć©Ć©n apparaat.

Naast Tijd- & Urenregistratie zijn Voorraad en ShopFloor Control (SFC) Apps meteen voor de hand liggende toepassingen voor de KTS. Door de ingebouwde Industriƫle Laser scanner wordt dit apparaat inmiddels bij diverse klanten toegepast in het Magazijn.

In een volgende nieuwsbrief gaan we dieper in op deze verschillende mogelijkheden van deze zeer flexibele oplossing.

Meer weten?

neem dan Vrijblijvend contact met ons op : 0252 68 29 18.