Offerte Generator

Een aantal maanden geleden plaatsten we een oproep om ideeën en wensen te geven voor onze nieuwe calculatie module.

TRAP CPQ

Velen van jullie hebben hier gehoor aangegeven. Het waren veel mailtjes, diverse telefoontje en zelfs verschillende bezoeken, onze dank daarvoor!

Grappig genoeg gingen veel reacties over: Offertes.

Parrallel aan de ontwikkeling van onze calculatie software zijn we destijds ook gestart met een verbeterde Offerte module, die nauw aansluit bij de vragen die jullie aan ons gesteld hebben. Inmiddels werken er al diverse klanten met deze verbeterde “Offerte generator”. 

Met de Offerte Generator stelt u moeiteloos zowel korte als uitgebreide offertes op. Daarnaast hebben we de integratie met de nieuwe Calculatie module geoptimaliseerd. Zo is het nu ook mogelijk om offertes te baseren op bijvoorbeeld verkoopprijslijsten. 

Ondanks het feit dat velen van jullie een eigen specialisme hebben, zijn de afmetingen en opties voor iedere klant weer net even anders. Aan de andere kant, Stalendeuren zijn meestal een meter of 2 hoog en veel trappen variëren tussen de 2 en 17 treden, al dan niet voorzien van een linkse of rechtse leuning (of beide).

Met andere woorden, hoewel de producten nooit precies hetzelfde zijn, is er wel een rode draad, namelijk uw product wat leidt tot veel offertes die feitelijk sterk op elkaar lijken. De Offerte Generator kan afgestemd worden per product: Trappen, Rollenbanen, Kleppen, Stalendeuren, Hekken, Poorten om maar wat te noemen.

Slim-maatwerk

Snel naar een correcte, informatieve offerte,

voorzien van verschillende afbeeldingen en teksten afhankelijk van de gemaakte keuzes.

trappen

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met uw consultant, zij kunnen u alles vertellen over onze innovatieve Offerte generator.

Logo Komdex Bedrijfssoftware voor het MKB

Komdex Software Ontwikkeling BV
Arnoudstraat 13
2182 DZ Hillegom

+31 252 68 29 18
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.